Κοπή βασιλόπιτας & εκλογές για το νέο ΔΣ της ραδιολέσχης Εδεσσας

Σας προσκαλούμε στην ετήσια γενική συνέλευση τις εκλογές και την κοπή βασιλόπιτας που θα πραγματοποιηθεί στην Έδεσσα σε αίθουσα του ξενοδοχείου ΑLFA στις 14-2-2016 και ώρα 17:30 .
Συμπληρώνοντας 35 χρόνια συνεχούς λειτουργίας και παρουσίας στον χώρο των τηλεπικοινωνιών έφτασε η ώρα να περάσουμε και στην ψηφιακή εποχή για τον επαναλήπτη μας το R4 που ανεβάσαμε ψηλά και τρέξαμε γι αυτό μέσα από το χόμπι που τόσο αγαπήσαμε.
Σας καλούμε να θυμηθούμε όλες αυτές τις ωραίες στιγμές και να σας ενημερώσουμε για τις νέες εγκαταστάσεις που έρχονται σε λίγο καθώς και για τις νέες δυνατότητες που προσφέρει.
Ας μην αφήσουμε την κρίση και τις δύσκολες στιγμές που περνάμε να επισκιάσουν το τόσο δημιουργικό χόμπι μας. Να μην ξεχνάμε ότι μόνο με την συλλογικότητα και την συνεργασία θα πάμε μπροστά.
Η Ραδιολέσχη μας δεν είναι μόνο για να πληρώνουμε την συνδρομή μας. Όποιοι μπορούν φυσικά και θα το κάνουν αλλά και για τους υπόλοιπους δεν πρέπει να αποτελεί εμπόδιο για να ξαναδραστηριοποιηθούν. Πρέπει να βοηθήσουμε όλοι ο καθένας από όπου μπορεί για να μην πέσουμε στην παγίδα της λήθης.
Σας καλούμε όλους για να ξεπεράσουμε μαζί αυτές τις στιγμές. Το εντευκτήριο της λέσχης είναι ανοιχτό κάθε Τετάρτη από τις 19:30 και σας περιμένουμε για νέες επαφές. Για όποιον θέλει η λέσχη είναι ανοικτή και κατόπιν συνεννόησης μπορεί να κάνει όποτε θέλει χρήση του εξοπλισμού της και να χαρεί το όμορφο χόμπι μας.

Πηγή: www.sz2ede.gr